Weer Amsterdam 14 dagen

De weersverwachting voor de komende 2 weken voor Amsterdam. Wij hebben verschillende betrouwbare websites voor u geselecteerd met het meest actuele weer Amsterdam 14 dagen. Klik op één van onderstaande links voor de meest actuele weersvoorspelling.

Het weer voor de komende 2 weken

Buienradar 14 dagen vooruit >
Knmi 14 dagen vooruit >
Weeronline 14 dagen vooruit >
Accuweather 14 dagen vooruit >
Weer.nl 14 dagen vooruit >
Weather.com 14 dagen vooruit >
Weerplaza.nl 14 dagen vooruit >

Weer Amsterdam 14 dagen – hoe betrouwbaar is dit eigelijk?

De weersverwachting van 14 dagen is niet heel precies, maar het geeft wel een indicatie van hoe het weer ongeveer wordt. Een verwachting voor 14 dagen vooruit is dus niet 100% betrouwbaar. Meestal wordt er een gemiddelde gebruikt van een 50-tal scenario’s. Hoe dichter je bij de einddatum zit, hoe nauwkeuriger de voorspelling. De getoonde maximum en minimum temperaturen zijn gemiddelde verwachtingen en kunnen in de loop van de tijd nog wijzigen. De windkracht en de verwachte neerslag is ook het gemiddelde van het te verwachten scenario.

Dagje of weekendje weg plannen

Als je een dagje Amsterdam of een weekendje weg wil plannen, dan is het fijn om te weten welk weer het wordt. Op een mooie dag een stad bezoeken is altijd fijner dan wanneer het rotweer is. Gelukkig geldt voor Amsterdam dat het openbaar vervoer super goed geregeld is. Het is dus vrij eenvoudig om je droog te laten vervoeren. Er zijn veel bezienswaardigheden en activiteiten binnen te beleven. Dus zelfs als het regent kan je een super leuke dag hebben in Amsterdam. Je kan bijvoorbeeld denken aan een leuk museum of een dagje winkelen in Amsterdam.

Weer of geen weer. In Amsterdam valt er altijd wel wat te beleven.